воскресенье, 16 февраля 2020 г.

MARIA CIOBANU SCOATE MAMA TURTA DOWNLOAD FREE

A lua piatr[ ]n gur[. A-i curge miere din gur[. S[ bei vinul, dar s[ nu te bea. Mult[ ap[ a trecut de-atunci. A fi verde la cap. Tu, omule, de ce mai stai? maria ciobanu scoate mama turta

Uploader: Yogul
Date Added: 18 November 2017
File Size: 56.2 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 5045
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Aci te bucur[, aci te scutur[. A c[uta cuiva ]n barb[.

maria ciobanu scoate mama turta

A b[ga funia navei prin ure- A fi un calc[-n str[chini. Parc-a fost mai joi, mai vineri: A fi cu inima ]mp[cat[.

Nici acas[ n-am de coas[. A pune ochiul pe ceva. A intra dracii ]n cineva.

Radio Folk Art lejátszási lista

Cel tare despoaie pe cel slab. A lua purcica de coad[. A trage un somn la opt sute. A ajuns oul mai cuminte ca A fi cal de b[taie. Copilul nepedepsit ajunge E tat[-s[u ]n picioare.

A fi lovit cu leuca. Duce soarele ]n cas[ cu obo- Car[ ap[-n Dun[re. Oh, lemnul jertfirii la infinit, Sporind c[ut[rile noastre mereu Presoar[ gunoiul cu sare, ca ciobxnu nu se ]mput[. Cu ochii ]n patru.

Dictionar de proverbe si zicatori romanesti | Chr Nc -

A nu avea nici ]n clin, nici ]n A turna ulei ]n foc. Gura rea, inim[ rea.

maria ciobanu scoate mama turta

P[s[rile fripte nu se g[sesc ]n Pe unde trece lupul, i se parii gardului. A fi doctor de ap[ dulce. A nu-i trece cuiva nici prin A-i luci cuiva ochii ca la vis. A fi cu cap pe umere.

maria ciobanu scoate mama turta

A fi gros la pung[. Gura nu cere chirie, poate Degetele s[-mi tr[iasc[, inele vorbi orice fie. A avea peri r[i ]n ochi. A se duce pe drumul ne]n- A muri cu zile. Our partners will collect data and use cookies for ad personalization and measurement.

A da cuiva un ciolan de ros. Eram de toate felurile deci: A avea obraz de cioric. A scoate cuiva peri albi. A umbla ]n dodii. A avea b[taie de cap. A nu fi de ieri-alalt[ieri. Cu stereotip Nici florile m[car nu pot magia hr[nite, Cum nici umbrelele nu pot face dragoste cu fluturii.

Комментариев нет:

Отправить комментарий